Przejdź do treści

Nadzieja dla milionów osób zaszczepionych mRNA: Pozbycie się z organizmu białek kolców koronawirusa za pomocą NATTOKINAZY.

Kampania szczepień Covid-19 wywołała wiele obaw wśród ludności. W miarę jak skutki uboczne szczepionki stają się coraz bardziej widoczne, a dowody łączące kampanię ze wzrostem nadumieralności rosną, coraz więcej osób odczuwa niepokój. Mimo prób zaprzeczenia tym obawom przez polityków i media, potęgują one tylko wątpliwości.

Wielu, którzy się zaszczepili, chcąc uniknąć niekorzystnych sytuacji zawodowych lub społecznych, teraz żałuje swojej decyzji. W rzeczywistości wirus nie jest tak śmiertelny, jak go szumnie nazywano, a większość ludzi zaraziła się nim mimo szczepienia. Szczepienie pozostawiło w organizmach zaszczepionych białka kolcowe, które obecnie są uznawane za toksyczne i niebezpieczne, zaburzające obronę immunologiczną organizmu, co prowadzi do wzrostu zachorowań na różne choroby od zakrzepów po zapalenie mięśnia sercowego i niektóre nowotwory.

Szukasz sposobu na pozbycie się z organizmu białek kolca koronawirusa powstałych w wyniku szczepień mRNA?

Obiecujące rozwiązanie można znaleźć w japońsko-tajwańskim badaniu “Degradacyjny wpływ nattokinazy na białko kolca wirusa SARS-CoV-2.” Badanie podkreśla skuteczność nattokinazy, enzymu rozrzedzającego krew znanego wcześniej głównie z zastosowania jako suplementu diety w celu zapobiegania chorobom sercowo-naczyniowym. Wyniki wykazały, że nattokinaza może rzeczywiście degradować białka kolców wytwarzane przez szczepionki mRNA. Zachęcam wszystkich do zapoznania się z całą treścią badania ogłoszonego przez National Library of Medicine – National Center of Biotechnology Information. Link do szczegółowego opisu badania podaje tutaj. Poniżej w niniejszym artykule przytoczę jedynie abstrakt i końcowe wnioski z tego badania.

Degradacyjny efekt Nattokinazy na białko kolca SARS-CoV-2″

“Choroba koronawirusowa 2019 (COVID-19), wywołana przez koronawirusa 2 (SARS-CoV-2) ciężkiego ostrego zespołu oddechowego, pojawiła się jako pandemia i wyrządziła ogromne szkody w życiu ludzi i gospodarce wielu krajów na całym świecie. Jednak środki terapeutyczne przeciwko SARS-CoV-2 pozostają niejasne. SARS-CoV-2 posiada białko kolca (białko S), a rozszczepienie białka S jest niezbędne do wejścia wirusa. Nattokinaza jest produkowana przez Bacillus subtilis var. natto i jest korzystna dla zdrowia ludzkiego. W tym badaniu zbadaliśmy wpływ nattokinazy na białko S SARS-CoV-2. Kiedy lizaty komórkowe transfekowane białkiem S były inkubowane z nattokinazą, białko S było degradowane w sposób zależny od dawki i czasu. Analiza immunofluorescencyjna wykazała, że białko S na powierzchni komórek zostało zdegradowane, gdy nattokinaza została dodana do medium hodowlanego. Tak więc, nasze odkrycia sugerują, że nattokinaza wykazuje potencjał do hamowania infekcji SARS-CoV-2 poprzez degradację białka S.”

“Choroba koronawirusowa 2019 (COVID-19), wywołana przez koronawirusa 2 (SARS-CoV-2) ciężkiego ostrego zespołu oddechowego, pojawiła się jako pandemia i wyrządziła ogromne szkody w życiu ludzi i gospodarce wielu krajów na całym świecie. Jednak środki terapeutyczne przeciwko SARS-CoV-2 pozostają niejasne. SARS-CoV-2 posiada białko kolca (białko S), a rozszczepienie białka S jest niezbędne do wejścia wirusa. Nattokinaza jest produkowana przez Bacillus subtilis var. natto i jest korzystna dla zdrowia ludzkiego. W tym badaniu zbadaliśmy wpływ nattokinazy na białko S SARS-CoV-2. Kiedy lizaty komórkowe transfekowane białkiem S były inkubowane z nattokinazą, białko S było degradowane w sposób zależny od dawki i czasu. Analiza immunofluorescencyjna wykazała, że białko S na powierzchni komórek zostało zdegradowane, gdy nattokinaza została dodana do medium hodowlanego. Tak więc, nasze odkrycia sugerują, że nattokinaza wykazuje potencjał do hamowania infekcji SARS-CoV-2 poprzez degradację białka S.”

Nasz produkt Natto Active stanowi obiecujące rozwiązanie tego problemu.

Jest on wytwarzany z wolnej od GMO soi uprawianej ekologicznie, z wykorzystaniem naturalnego procesu fermentacji z bakterią Natto Bacillus subtilis. W Japonii produkty fermentowane są od wieków wykorzystywane ze względu na ich korzyści zdrowotne, a Natto Active nie jest wyjątkiem. Produkt ten cieszy się dużym zainteresowaniem nie tylko w krajach wschodnich, ale również w Europie, ponieważ pod względem właściwości zdrowotnych przewyższa wiele innych produktów sojowych i plasuje się w czołówce fermentowanej żywności funkcjonalnej.

Wprowadź Natto Active – jedyne naturalne źródło Nattokinazy – wysoce skuteczny ekologiczny produkt zdrowotny pochodzący z krainy zdrowia, Japonii. Wykonany z wolnej od GMO, organicznie uprawianej soi, produkt poddawany jest naturalnemu procesowi fermentacji z bakterią Natto Bacillus subtilis. Od wieków mieszkańcy Japonii polegają na produktach fermentowanych ze względu na ich właściwości prozdrowotne, a Natto Active nie jest wyjątkiem. Produkt ten przewyższa wiele innych produktów sojowych pod względem właściwości zdrowotnych i szybko zyskuje popularność w Europie ze względu na swoje doskonałe korzyści.

Niezależnie od tego, czy jesteś ofiarą skutków ubocznych szczepionek, czy po prostu szukasz wsparcia dla swojego ogólnego zdrowia, Natto Active jest cennym naturalnym rozwiązaniem. Jej właściwości prozdrowotne sprawiają, że jest ona niezbędna dla każdego, kto chce utrzymać optymalne samopoczucie. Dlaczego więc czekać?

Zacznij wspierać naturalne mechanizmy obronne swojego organizmu już dziś dzięki Natto Active, który jest dostępny na Allegro.

* Link do badania: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC9458005/
pl_PLPolish